OVER ONS

Topsport, dat is wat onze honden doen, als ze een hele dag jagen, wedstrijden lopen of intensief trainen. Hier hoort natuurlijk ook topvoeding bij.

Wij hebben zelf meerdere jachthonden waar we actief mee jagen, trainen en proeven mee doen. Zowel veldwerk-wedstrijden( het werk voor het schot) als de apporteer-proeven( het werk na het schot). Tijdens de jacht laten onze honden zien wat voor goede en intelligente werkers het zijn.  Op de proeven doen ze het ook goed. We zijn van plan dit jaar weer mee te doen aan zowel veldwerk- als apporteer-proeven.  

In ons eigen bezit, zijn een handjevol Field Trial Retrievers, Duitse Staande Draadharen en een jagende Rottweiler. (Ja, dat leest u goed)
Foto’s van onder andere onze eigen honden staan op deze pagina en ook op de pagina van “foto van de maand”.  

Omdat wij het beste willen voor onze eigen honden, zijn we met een specialist op het gebied van hondenvoer in gesprek gegaan. Deze levert onder andere de voeding aan Scandinavische landen voor de sledehonden. Als er honden zijn die energie nodig hebben zijn het deze harde werkers wel. Tevens heeft deze specialist voeding ontwikkeld voor honden van alle leeftijden en voor honden met allergieën.

Het resultaat van alle gesprekken was, dat we hét recept hebben gevonden voor onze jachthonden. Een recept met veel aandacht ontwikkeld en terdege uitgetest om onze talentvolle honden gezond en krachtig te laten opgroeien en ook zo te houden. Deze voeding is wat onze jachthonden nu vanzelfsprekend iedere dag krijgen, ze moeten tenslotte bijna dagelijks presteren.

Onze uitgebalanceerde voeding is speciaal ontwikkeld voor uw hond en bestaat uit hoogwaardige voedingsstoffen. Het bevat geen vleesafval en vleesbeendermeel maar volwaardige kip en rundvlees. Zonder kunstmatige smaak-, geur-, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Al onze grondstoffen zijn GMO vrij. Onze voeding wordt gemaakt in Nederland en voldoet aan de eisen van international Food Standard( IFS)

We brengen dit kwalitatief hoogwaardige voer nu exclusief op de markt voor de jagende en werkende honden van Nederland

Onder de naam Working Dogs brengen we 3 voedingslijnen op de markt voor deze werkhonden. Voor de actieve werkhond, voor de werkhond in de rust periode of waar niet actief mee getraind wordt en de opgroeiende pup.

> Active Hunting: Voor de volwassen actieve werkhond
> Daily Performance*: Voor de werkende hond in rustperiode
> Promising Pup: Voor de opgroeiende werkhond

*Deze voeding is ook uitermate geschikt voor de huishond met een normale energiebehoefte.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de trainingen, workshops en acties van Working Dogs.